Om restauranten

Mamma Jamma - restauranten, hvor vi serverer alt med stil og smil!

Ved opstart i april 2016 kunne vi præstere 15 forskellige burger på menukortet, som vi nu har reduceret til 10 meget forskellige. Vi tilbyder burger med fisk, forskelligt kød og vegetarisk, alle sammen komponeret her på Mamma Jamma.

Vores a la carte menu er under konstant udvikling, og derfor sker der udskiftning efter sæsonerne, dels aht til – et interessant spisekort for gæsterne, at udfordre kokkene og udnyttelse af sæsonens råvarer.

​Vores prioritet er at lave maden fra bunden, dvs at vi næsten udelukkende laver hjemmelavet mad, med årstidens udvalg af råvarer. Vi bager, sylter grønsager og frugter, marinerer, laver dips, saucer, og alt andet tilbehør producere vi stort set selv. Alle vore is og sorbet er hjemmelavet på rigtige frugter og mælk.

Mest af alt handler restauranten om nydelse af maden, afslapning i vores uhøjtidelige og charmerende lokaler og en opmærksom betjening.

Vi elsker at servere mad med stil og smil.

Mamma Jamma ApS

CVR: 37435635

Smiley ordning ​

Apotekergade 1
6100 Haderslev

​Vores efterårs menukort er kommet! Vi har arbejde med nye opskrifter med græskarkerner, and, marcipan, æble,... og mange flere efterårs varer. ​ 

Hos Mamma Jamma, elsker vi hjemmelavet mad. Fremover alt vores is og sorbet til dessert og eftermiddagskage er hjemmelavet. Håber vi ses​

køkkenet åbningstider​

Mandag - Lørdag : 11.00 - 21.00

 

Find vej

Mamma Jamma ApS
Apotekergade 1
6100 Haderslev